mnie krzyknął 200 z ulicy ale będę negocjował - powołam się na Necka99 Tymona OCP i potęgę posępnego czerepu - może coś spuści - może jakiś stały rabacik dla OCP się ustali
[ Dodano: Czw 29 Mar, 07 21:40 ]
znalazłem jedną firmę (www.xstyl.cba.pl)- która sensownie mówi (inna sprawa jak robi oczywiście) są pod Wrocławiem i powiedzieli że w 3-4 godziny obszywają kierownicę bez wyjmowania poduszki - koszty skóry jednokolorowej gładkiej 150 zł + 30 za obszywanie nie zdjętej kierownicy - perforowana skóra + 20 zł
ceny tu
po świętach do nich śmigam i jeżeli ich robota będzie OK to dam im obszyć swoje kółko - oczywiście zdam raport
Polecam ta firme, bardzo fachowa obsuga, wykonanie i jakosc skory na przyzwoitym poziomie. Swoja kiere obszywalem na przełomie roku (jak dobrze pamietam, byl snieg i trudno tam dojechac :lol: ) do tej pory zadnych zastrzeżeń, obszywaniem zajmuje sie miła pani.
Yo.
Rozmawiałem z Jackiem, więc jak zdejmie ster z Octavki to cena będzie 180zl
No i przez to bedzie też teoretycznie szybciej
Tak czy siak, negocjuj z nim cene na miejscu, powiedział że napewno coś tam zejdzie :szeroki_usmiech
Ja dziś wkleje foteczki jego dzieła, jak je zamontuje :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03 BMW serii 3... Radość z jazdy.
a ja ze swojej strony pragnę podziękować Ślonskim Pompkom i Tłoczkom za wskazanie Jacka
pełen profesjonalizm, szybka i konkretna robota
wszystko trwało równe 4 godziny - kierownica zdjęta na miejscu w 2 minuty, założona jeszcze szybciej - nie widziałem tego wcześniej na oczy to wydawało mi się to problemem
cena 180zł - efekty poniżej - powiem wam tak - pytałem jak z zejściem cenowo jeszcze niżej - nie było za wielkiego pola manewru - ale nie miałem przekonania do targowania się bo naprawdę dobra robota powinna być dobrze płatna i nie ma co się szczypać o 10, 20 czy 30 zł
tak się złożyło że cały czas "patrzyłem mu na ręce" klepiąc sobie coś w zakładzie na laptoku dla zabicia czasu i widać było że nie było to fiku miku i gotowe - tylko precyzyjnie wykonywana praca
jest to zrobione równo i konkretnie - nie ma żadnych niedociągnięć jak dla mnie - wszystko ładnie przylega, skóra miła w dotyku itp.
Neck99 - słyszałem że Twoja sprawa była już obgadana i załatwiona
Nexus za obszycie foteli (czyli defacto stara tapicera wyjazd i wszystko obszywa się na nowo skórą i al.) i boczków w skórze i alcantarze Jacek krzyczy około 3500PLN - teraz ma terminy na czerwiec - czyli trzeba z około 1,5 miesięcznym wyprzedzeniem się umawiać. Czas realizacji 10 dni roboczych - z tym że można np zostawić tylną kanapę i/lub przedni fotel oraz boki drzwi - trochę pojeździć lżejszym autem no i potem podskoczyć i 1-2 dni robi się fotel kierowcy i montuje
no to by było tyle - mission accomplished :szeroki_usmiech
brandO, czarny - wsio jest czarne - tylko świeciło słońce a i pewnie mi strzeliła lampa - zatem się prześwietliło - jak będę miał okazję to zrobię kolejne zdjęcia - cała moja octa jest czarna jak smoła w środku więc masz porównanie
Komentarz